Piano huren Delft

piano huren delft

Een piano kopen is een grote uitgave. Een optie is dan om een piano te huren in omgeving Delft. Voor een feestje kun je dan bijvoorbeeld een piano huren Delft. Ook als je zelf nog niet helemaal zeker weet of piano spelen wat voor je is, kun je een piano huren. Op die manier kun je zelf even wat oefenen en kijken of je het leuk vindt.

 

Verschillende soorten piano’s te huur

Er zijn diverse piano’s en vleugels beschikbaar om te huren. Je kunt denken aan de Yamaha vleugel, de silent piano en de digitale piano.

Bij een digitale piano heb je de keuze uit een aantal merken, zoals Yamaha en Bösendorfer. Je kunt er eerst even op spelen voordat je besluit de piano te huren. Met een digitale piano heb je veel mogelijkheden. Zo kun je opnemen en componeren maar je kunt de piano ook aansluiten op de computer. Wat opvallend is aan een digitale piano is dat deze er anders uitziet dan een echte piano. Toch klink en voelt hij nagenoeg hetzelfde. De digitale piano heeft namelijk evenveel toetsen en heeft ook één, twee of drie pedalen. Wat ook handig is, is dat je de piano een stuk makkelijker kunt verplaatsen omdat deze minder zwaar is.

Als je je buren of huisgenoten liever niet tot last wilt zijn, kun je een silent piano huren. Je kunt kiezen uit drie merken, namelijk Yamaha, PianoDisc en Korg. Wanneer je op een silent piano speelt hoor je het geluid via een koptelefoon. Je speelt dus wel op een akoestische piano maar er zit een systeem aan gekoppeld. Een andere mogelijkheid bij de silent piano is dat je ook aanvullende instrumenten kun toevoegen tijdens je pianospel.

Een andere optie is de Yamaha vleugel. Dit merk produceert al vanaf 1900 akoestische piano’s. Zo zijn er sinds die tijd verschillende soorten vleugels ontworpen. Deze kun je in de showroom uittesten om er achter te komen welke het beste bij je past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *