Voed je hond op bij een hondenschool

hondenschool Limburg

Ben je in het bezit van een puppy of een jonge hond? Dan is het van belang om deze goed op te voeden zodat de hond naar jou luistert. Dit kun je doen door met je hond naar Hondenschool Limburg te gaan waar verschillende trainingen worden aangeboden.

Elke training is aangepast aan iedere individuele hond waarbij er bijpassende doelen worden opgesteld. Nadat de doelen zijn opgesteld wordt er een trainingsplan in elkaar gezet.

Per les wordt er uitgegaan van een combinatie tussen theorie en een stuk praktijk. Er wordt aandacht besteed aan de socialisatie van jouw hond. Dit wil zeggen: hoe reageert jouw hond op het gedrag van een andere hond en hoe speel jij hier vervolgens op in. Dit wordt gedaan zodat probleemgedrag op jonge leeftijd al herkend kan worden. Hoe eerder je ingrijpt, hoe effectiever de oplossing is. Wat centraal staat in de trainingen is dat niet alleen jouw hond iets leert maar ook dat jij jouw hond beter leert doorgronden.

 

 

Hondentraining voor puppy’s en volwassen honden

Hondentraining is niet alleen maar voor jonge honden maar ook voor volwassen honden. Bij hondentraining in Limburg staat een fijne samenwerking tussen jou en je hond centraal. Dit is de reden waarom de trainingen op maat zijn gemaakt. Op die manier leer je om beter om te gaan met het gedrag van jouw hond. Tegelijkertijd begrijp je het gedrag dan beter. Bij de hondentraining wordt meestal eerst stilgestaan bij de basis. Hierbij kun je denken aan het lopen aan de lijn of het aanleren van bepaalde commando’s. Tijdens de lessen wordt ook aandacht besteed aan de onderlinge hondentaal en hoe je hier zelf op kunt inspelen.

Verder worden er trainingen aangeboden waarbij de pijlers spel en plezier centraal staan. Zo wordt hier extra gefocust op gehoorzaamheid tijdens spel.

Als je een jonge pup hebt is het belangrijk dat deze is voorbereid op een leven in een gezin. Hondentraining voor puppy’s kan helpen op probleemgedrag op latere leeftijd te voorkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *