Moderne kunst Rotterdam

Moderne kunst Rotterdam iets voor jou?

Kunst is heel breed, je hebt zoveel verschillende soorten kunst dat je ze niet allemaal op kan noemen. Moderne kunst is tegenwoordig in, hou je hiervan? Kom dan naar moderne kunst in Rotterdam kijken. Een gezellige galerie waar allerlei kunst tentoongesteld wordt, maar je kan er zelf ook je kunst tentoonstellen. Door je kunst tentoon te stellen, krijg je meer klanten. Potentiële kopers lopen vaak rond bij verschillende galeries om te kijken of ze iets voor in huis of bedrijf kunnen vinden.

In de galerij kom je allerlei mensen tegen. Andere kunstenaars, die zelf ook hun werk tentoonstellen. Hierdoor kun je leren van elkaar en elkaar inspireren. Ook heb je mensen die de kunst alleen komen bewonderen, niet per se met de intentie om iets te kopen zoals de zogenaamde klanten. Klanten zoeken in de galeries naar kunst voor hun eigen gebruik. Daarnaast heb je ook kunsthandelaren. Deze mensen kopen kunst en verkopen het door aan andere mensen. De kunst wordt dan ergens anders ook weer bewonderd en gekocht en zo gaat het door, jouw kunst wordt zo verspreidt. De wereld om kunst is erg groot en rijk. Er zijn veel handelaren die hun vermogen maken met behulp van kunst. Kunst is zo breed, het komt voor in alle vormen en maten. Van schilderijen tot beelden. Elk mens heeft wel een vorm van kunst wat hem of haar aantrekt. Bij de galerie leer je nieuwe mensen met ieder een eigen smaak en stijl kennen.

Wat doen ze?

De galerij moderne kunst Rotterdam is in bezit van Wilma en Martin Impelmans. Zij zijn twee kunstliefhebbers die samen wat meer willen doen. Sinds 2015 zijn ze bezig met projecten en organiseren ze activiteiten voor andere kunstliefhebbers. Dit doen ze op 2 verschillende manieren. Namelijk met de galerie, waarbij kunstenaars hun werk kunnen presenteren. Ze geven advies over de aanschaf van kunst in de privésfeer en voor de werkomgeving. Er worden thema-avonden georganiseerd met verschillende thema’s rondom kunst, zodat mensen met bepaalde interesses kunnen kijken waar ze naartoe willen. Op de tweede plaats hebben ze contact met andere galeries in Italië om kunst te wisselen en te tonen in andere galeries. Zodat ook jouw kunst verspreid kan worden. Ben jij geïnteresseerd in kunst en wil je er graag meer informatie over? Neem dan een kijkje op de site of neem contact op met Imspa.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *