Microblading

Microblading voor weinig zorgen!

Ben jij niet helemaal tevreden met je wenkbrauwen of vind je het niet fijn om er elke week zoveel moeite in te stoppen. Je wilt natuurlijk mooie wenkbrauwen en microblading is de perfecte oplossing hiervoor. NewYou&PMU heeft erg veel ervaring in dit vak. Ze doen veel verschillende behandelingen. Ze dingen als doen microblading tot permanente make up. De permanente make up-artist heeft al veel kennis opgedaan in Rusland, waar ze op gebied van beauty en technieken voor permanente make up veel verder zijn dan in Nederland. Hierdoor heb je al een manier waarom dit bedrijf zich onderscheid van andere salons. Ze hebben ongelooflijk veel ervaring met ook verschillende technieken. Hiermee kunnen ze jou voorzien van een hele natuurlijke manier. Als jij juist een beetje verder wil gaan dan de meeste is er ook zeker een mogelijkheid voor. Alles is mogelijk als je van te voren goed afspreekt wat jou wensen zijn.

Microblading techniek

Microblading is een techniek die wordt gebruikt om jou mooie wenkbrauwen te geven. Het is een techniek die wordt toegepast door een nano-naald. Een nano-naald gebruikt inkt bij het zorgen voor mooie wenkbrauwen. Door de nano-naald en het inkt maken ze de perfecte wenkbrauw voor jou. Ze kunnen deze techniek ook toepassen op de ogen en mond. Deze manier wordt voornamelijk gebruikt voor de ogen en mond maar tegenwoordig ook voor de wenkbrauwen. Deze manier van werken heet microblading. In deze salon in Vlissingen kun je voor alle 3 de behandelingen terecht. Je hebt de mogelijkheid om je wenkbrauwen dus te doen maar na een tijdje moeten ze weer bijgewerkt worden. Je kan ze hier ook laten opvullen en bijwerken. Als je bij een andere salon het begin hebt gedaan kunnen ze jou hier alsnog mee helpen. Dit bedrijf onderscheid zich van andere salons omdat je het hier ook kan laten bijwerken, al is het begin gedaan door een ander.

Als jij last hebt van weinig of bijna geen wenkbrauwhaar is dit de perfecte oplossing. De behandeling doet voor sommige mensen pijn maar de meeste voelen niets. Het kost misschien wat meer geld en tijd maar het eindresultaat gaat je doen verbazen. De artiest tekent eerst de wenkbrauwen en wanneer jij akkoord gaat wordt het toegepast. Het kost niet heel veel tijd maar je hoeft hierna een lange tijd niet je wenkbrauwen laten doen. Ben jij benieuwd naar deze techniek of wil jij graag een afspraak? Neem dan een kijkje op de site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *