Ledenradiator

Voelt het bij jouw thuis ook zo koud? Probeer dan eens een Ledenradiator van Warmte tech om de winter goed door te komen. Stel je nou eens voor dat je thuis zit in de winterdagen. De klok is een uur teruggezet en de wind is harder gaan waaien. De zon is verdwenen en is vervangen door wolken en regen. Verder wordt het weer zo koud dat de bomen de bladeren weer loslaten en dat er hele berg vol met bruine bladeren ligt voor de deuren. Kortom het wordt kouder en vaak als het kouder wordt wil je liever binnen zitten. Stel nou eens voor dat je het binnen ook ijskoud is dat wil je toch niet?

 

Koel de winter door met verwarming

Om de winter toch zo goed mogelijk te overleven is de radiator het leven in geroepen. Dit is een verwarming die je aan een muur hangt waarbij warm water door de buizen heen gaat om warmte af te staan aan jouw huis. Om ervoor te zorgen dat dit geen element wordt wat heel zwaar is en al te veel opvalt in het huis zijn er ook een aantal lichtgewichten ervan. Als je een witte muur hebt dan verdwijnt de radiator zo op de achtergrond en heb je er niet zoveel last van. Deze Ledenradiator kan je krijgen bij bijvoorbeeld WarmteTech.

 

Verwarmen op andere manieren

Naast een Ledenradiator zijn er ook andere manieren om je huis te laten verwarmen. Wat dacht je van kachels? Je hebt er twee van een open verbranding en een gesloten verbranding. De eerste is een verbranding die openstaat, dat houdt in dat je het vuur wat je huis warm maakt bijna openstaat. Hooguit zit er een raampje voor. Verder heeft een open verwarming bovenop een klein gaasje zitten en kan het zonder moeite iedere stukje van het huis verwarmen.

 

Geef warmte door

Als laatste naast de Ledenradiator en de open verwarming is er ook nog een gesloten verwarming. Een gesloten verwarming is net als de open verwarming een verwarming die aan de hand van vuur het verwarmt. Steek een stuk hout in de brand en dan kan je het huis zonder problemen verwarmen. Naast vuur kan je het ook op gas doen. Hiermee heb je 3 ramen waardoor het net als een vuur kachel het gevoel dat het echt vuur is en geen namaak is. Wil je nog meer verwarmingen zien ga dan kijken bij warmtetech.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *